KASTAMONU / MERKEZ - Cumhuriyet İlkokulu

Cemal KAVLAKOĞLU - Okul Müdürü

03.03.1967 Devrekâni doğumluyum. İlköğrenimimi Devrekâni Merkez İlkokulu´nda ve Merkez Ortaokulu´nda, orta öğrenimimi Devrekâni  Lisesi´nde tamamladım. Gazi Üniversitesi, Kastamonu Eğitim Y.O. mezunuyum. 30 Haziran 2000 tarihinde Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi Lisans Tamamlama Programı Türkçe Bölümünü bitirdim.

Öğretmenlik görevine 14.04.1986 tarihinde Siirt İli, Beşiri İlçesi, Bahçeli Köyü, Kapaklı Mezrasında başladım. Sırasıyla Devrekâni İlçesi Ulamış İlkokulu, Merkez Beşdeğirmenler İlkokulu, Bürme İlkokulu ve Kayı İlköğretim Okulu´nda çalıştım. Kayı İlköğretim Okulu´nda müdür yardımcılığı ve müdür vekilliği görevlerinde bulundum. 2010 yılında Bekdemirekşi İlköğretim okuluna müdür olarak atandım ve 5 yıl görev yaptım. Ardından Temmuz- 2015 tarihinde  Mescit İlk/Ortaokuluna atandım ve 5 yıl görev yaptıktan sonra, 01.07.2020 tarihinde Cumhuriyet İlkokulunda göreve başladım.

Evli ve iki çocuk babasıyım.