KASTAMONU / MERKEZ - Cumhuriyet İlkokulu

Cumhuriyet İlkokulu

Kırkçeşme Mahallesi Köşebaşı Sokak No14 Merkez/KASTAMONU
Vizyon
Okulumuz çağdaşlığın, teknolojinin, toplumsal yardımlaşmanın, milli değerlerin egemen olmasını sağlayacak, toplumun gelişmesine katkıda bulunacak ve yaratıcı düşünebilen insanlar yetiştirecektir.
Misyon
Cumhuriyet İlköğretim Okulu her öğrencinin yetenek ve becerisine göre bir üst eğitim kurumuna yerleşmesini ve sosyal becerilerimi geliştirmesini, toplumsal ve milli değerleri yaşamasını benimsemiştir.
Başarılar
Okulumuz 2012-2013 Eğitim- Öğretim Yılında Okullar Hayat Olsun Projesi kapsamında başarılı projelere imza atmış,okul veli işbirliği sağlanmıştır.Çevre düzenlemesi de gerçekleştirilmiştir.
Kaloriferli (Doğalgaz)
Merkez
Yerleşim Yeri
Okulumuz Kastamonu Merkez Kırkçeşme mah. Köşebaşı sok.No:10 Deveciler Camii yakınında bulunmaktadır.
Merkez
Sportif Etkinlikler
Okulumuz geçmiş yıllarda değişik branşlarda yarışmalara katılmış ve dereceler elde etmiştir.
Okulumuz her yıl çeşitli konular ile ilgili proje çalışmaları yapmaktadır.